Techniek

Face to Face werkt met zeer moderne geluids- en lichtapparatuur waardoor het geluidsvolume volledig op uw wensen afgesteld kan worden. Voor de optredens tot ongeveer 300 mensen beschikt de band over een eigen HK-DEACON geluidsinstallatie YAMAHA 01V96 Digitale mengtafel.

Digitale mengtafel geluidsinstallatie

De muzikanten werken met in-ear monitoring. Er liggen daardoor geen monitoren op de grond voor de band waardoor de band makkelijk te plaatsen is op iedere locatie. De geluidstechnicus van de band zorgt voor een uitstekende balans tussen de instrumenten en kan ook het volume goed inregelen zodat het niet te hard of te zacht klinkt in de zaal.

De band heeft altijd een CD-speler met USB ingang mee zodat evt. in overleg uw favoriete muziek in de pauzes gedraaid kan worden.

Voor grotere feesten en Feesttenten heeft Face to Face de beschikking over licht en geluid geschikt van 600 tot 5000 mensen publiek. Met feestweken en feesttenten werkt Face to Face vaak samen met een vaste DJ zodat het feest vanaf begin tot het eind doorswingt. Ook is het mogelijk dat bandartiesten in kunnen prikken op de apparatuur van Face to Face,

Nieuws 2021

Agenda 2021

Random video

Contact

Face to Face v.o.f.
Farmsumerweg 27
9902 BL Appingedam
info@facetofaceband.nl
Nieuwsbrief icon Aanmelden nieuwsbrief Gastenboek iconTeken gastenboek
Vul het online formulier in om meer informatie of een offerte aan te vragen ›