Feesttenten

Face to Face heeft al op honderden dorpsfeesten in heel Nederland op mogen treden. Door het brede repertoire met het hoge feestgehalte is de band dan ook uitermate geschikt voor een avondvullend programma in uw feesttent of dorpshuis. De show van Face to Face is tevens aan te vullen met bekende bandartiesten en een populaire DJ zodat de tent de hele nacht blijft swingen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

De verzorgde show, professionaliteit, van techniek tot nummerkeuze en opbouw van de avond wordt door het publiek maar ook door de organisatoren van dorpsfeesten en tentfeesten als zeer sterke punten van Face to Face gezien.

Ook zakelijk gezien is Face to Face een aantrekkelijke band omdat Face to Face ook bedrijfsmatig de boel goed voorelkaar heeft. De opdrachtgever ontvangt een totaalfactuur voor het optreden en de techniek. Face to Face is in het bezit van VAR-WUO verklaringen met een inhoudingsplichteverklaring (IPV) van de belastingdienst. De band speelt altijd uitkoop, waardoor de opdrachtgever geen beslommeringen met de belastingdienst/UWV e.d. heeft.

Nieuws 2021

Agenda 2021

Random video

Contact

Face to Face v.o.f.
Farmsumerweg 27
9902 BL Appingedam
info@facetofaceband.nl
Nieuwsbrief icon Aanmelden nieuwsbrief Gastenboek iconTeken gastenboek
Vul het online formulier in om meer informatie of een offerte aan te vragen ›