Bandleden

Angelique

Angelique van Laarhoven

Zangeres / percussionist

Als toen nog klein verlegen meisje van 13 begon ik al met zingen voor publiek. Ik trad op in shows met meerdere artiesten. Ik werd in die tijd begeleid met een orkestband en af en toe door een band.

Toen ik de leeftijd bereikt om ook tot in de late uurtjes te mogen optreden. Ben ik mij gaan aansluiten bij een vaste top 100 band. Na een aantal jaartjes met deze band te hebben gewerkt, en mezelf wat meer had ontwikkeld als persoon en zangeres, wilde ik graag wat nieuwe ervaringen op doen met andere muzikanten. Zo heb ik in wat verschillende type bands gezongen om er achter te komen wat mij het meest aanspreekt in het maken van muziek en vooral het zingen. Uiteindelijk ben ik er achter gekomen wat voor mij belangrijk is in het maken van muziek, wat voor muziekstijl mij het meeste aanspreekt en met wat voor muzikanten ik graag wil samenwerken. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een band die precies in dat plaatje past.

En ja !.. ik heb die band gevonden FacetoFace, precies de band naar mijn hart.

FacetoFace is een band vele stijlen muziek perfect beheerst. De leden van FacetoFace bestaan uit zeer gedreven muzikanten met veel humor zowel op het podium als achter de schermen. Daarnaast blijft de band steeds gemotiveerd voor nieuwe dingen en is alles tot in de perfectie goed georganiseerd. Ik ben nu al héél wat jaren de zangeres van FacetoFace en beleef na al die jaren nog steeds veel plezier in elk optreden en repetitie.

Klaas

Klaas Landstra

Zanger/ bassist

Klaas is een bandlid van het eerste uur (1993) van Face to Face. Ooit begonnen als gitarist in Face to Face. Maar omdat de toenmalige bassist het te druk kreeg met werk is Klaas maar gaan bassen totdat er een geschikte bassist voorbij zou komen. Deze is alleen nooit gekomen, waardoor Klaas nu alweer bijna 20 jaar bassist/ zanger van de band is. Klaas heeft dan met Face to Face in 20 jaar tijd ongeveer 1100 !! optredens gedaan. Klaas verzorgt verder alles wat maken heeft met de organisatie en de boekingen van de band.

Martin

Martin Stoter

Zanger / gitarist

Martin heeft het podium ontdekt met de band Hail Gewoon uit Loppersum, maar speelt nu al weer 15 jaar bij Face to Face. Naast de gitaar weet Martin op het podium ook regelmatig de zangmicrofoon te vinden en zorgt hij met regelmaat naast een muzikale noot ook voor een komische noot.

Bert

Bert Vast

Drums

Als kleine jongen van 8 jaar begon Bert aan zijn eerste drum ervaringen bij de drumband. In de tijd die volgde, als algehele slagwerker bij HArmonie, FAnfare en BRAssbands. (HAFABRA)

In 1982 stond de dienstplicht voor de deur, die uitgediend werd bij de Johan Willem Friso kapel. In diezelfde tijd ronde Bert de muziekschool af en gaf les aan diverse slagwerkers en malletbands.

Geïnspireerd door slagwerkers, oa Jeff Porcaro, Simon Phillips en Ton Dijkman, heeft Bert met verschillende bands het podium gedeeld. Door de ervaringen bleek steeds weer dat Bert een typische gevoels drummer is en zich daardoor in vele muziekstijlen thuis voelt.

Face to Face is de band met progressie, die zowel het kleine als het grote podia aan kan. Dit wordt alom door velen gewaardeerd gezien de vele optredens. Bert voelt zich prima thuis bij Face to Face.

Paul

Paul Horjus

Zanger / toetsenist

Hoi, ik ben Paul Horjus, 26 jaar oud en ben de toetsenist en medezanger van Face to Face. Ik musiceer op de piano bijna al mijn hele leven (vanaf mijn 6e) en houd er ook wel van om een deuntje te zingen! Ik ben opgegroeid in een zeer muzikale familie samen met een vader als muzikant/(muziek)docent en een moeder als muziek therapeute/(muziek)docent en mijn zussen die gitaar, dwarsfluit en saxofoon spelen. Zo moest ik ook wel het een en ander meekrijgen. Daarnaast had ik ook een zeer muzikale oom “Willem Horjus” die de naam “Horjus” op muzikaal gebied zeker heeft gevestigd in Friesland e.o. Dit deed hij o.a met de Wiegels Wjukkel masjine en o.a ook doordat hij samen met mijn vader in een duo feestmuziek verzorgde. Nadat ik 2 jaar AMV gedaan heb, heb ik de basisbeginselen op piano gekregen van mijn moeder. Daarna heb ik 6 jaar privé les gehad van een professionele toetsenist Arjan Kiel genaamd (speelde in Luie Hond; en in de "We are family"-band Sister Sledge). Hiervan leerde ik nog meer de kneepjes van het piano/toetsen-vak en leerde ik vooral de lichte muziek goed kennen en paste ik dit vooral in het begin toe in de gospel bij gospelbands.

Bovendien heb ik ook op mijn middelbare school, in mijn ontwikkeling en ervaring op muzikaal gebied, veel gehad aan de Bogerman Bigband(geleid door Anne Oosterhaven) waarin ik van swing, naar rock en funk op piano/toetsen speelde. Daarnaast gaf deze bigband mij in 4 jaar ineens erg veel muzikale ervaring op een breed muzikaal gebied en gaf het mij daarbij een enorme passie voor de lichte muziek en een enorm stuk lef om te gaan optreden. Zo heb ik met deze band dikke 150 optredens gehad, speelden we werkelijk overal en heb ik met deze band zelfs een prijs gewonnen voor beste jeugdbigband van Nederland op het Prinses Christina Concours in 2002. Daarnaast heb ik met deze band nog een DVD opgenomen en begeleidden we bekende Jazz artiesten zoals Toots Tielemans, Bert v/d Brink en Friese artiesten zoals Maaike Schuurmans en Rients Gratema.

Na het voortgezet onderwijs heb ik gestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium voor Docent Muziek en ArtEZ conservatorium (Zwolle) met als eerste musiceervak Piano Jazz. Hierbij kreeg ik les van Tilmar Junius (hoofdvak piano Jazz) en Jan Wichert van Bunschoten (Piano Jazz en pop) en heb ik masterclasses gevolgd van o.a Marc van Roon (jazz piano improvisatie) en zangles lichte muziek/klassieke muziek van Jannie Brandsma.

Als pianist en zanger musiceer ik op dit moment op top 100 gebied in Face to Face, doe ik black gospel bij gospelkoor Signalen en heb ik ook als pianist al menig receptie en feesten verzorgd met easy listening muziek op de piano. Al die ervaring en studie zult u in elk geval ook te zien en te horen krijgen van mij in Face to Face! Gegarandeerd een feest en het swingt er zeker ook op los! Tot ziens bij een van onze optredens!

Nieuws 2021

Agenda 2021

Random video

Contact

Face to Face v.o.f.
Farmsumerweg 27
9902 BL Appingedam
info@facetofaceband.nl
Nieuwsbrief icon Aanmelden nieuwsbrief Gastenboek iconTeken gastenboek
Vul het online formulier in om meer informatie of een offerte aan te vragen ›